Loading...
Menu

Γιορτάστηκε και φέτος η Ημέρα Ευχαριστιών

Γιορτάστηκε και φέτος στο Κολλέγιο "Ανατόλια" η "Ημέρα των Ευχαριστιών" (Τhanksgiving Day), την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.  Με την έναρξη της σχολικής ημέρας, παρουσιάστηκαν από ομάδες μαθητών μικρά "σκετς" σχετικά με το περιοχεόμενο της "Ημέρας των Ευχαριστιών", τα οποία είχαν προετοιμάσει οι καθηγήτριες των Αγγλικών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, παρατέθηκε το παραδοσιακό δείπνο με καλεσμένους όλα τα μέλη του προσωπικού με τις οικογένειές τους, εκπροσώπους των εκπαιδευτικών αρχών και εκλεκτούς φίλους του "Ανατόλια"  Ιδιαίτερη πρόσκληση είχε απευθυνθεί στις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και "Ένωση Καταναλωτών - Ποιότητα Ζωής" Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. Βορείου Ελλάδος", στις οποίες το "Ανατόλια" απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε αναγνώριση του κοινωνικού και φιλανθρωπικού τους έργου. 
Τις διακρίσεις επέδωσαν, ο Πρόεδρος του "Ανατόλια" κ. Τζάκσον, στον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο της Οργάνωσης "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος  Δρ. Π. Κανέλλης στον Πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. κ. Αλ. Σταυράκη.

Οι Πρόεδροι των δύο Οργανώσεων, που συνοδεύονταν από άλλα μέλη των Διοικήσεών τους, ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε από το "Ανατόλια" και αναφέρθηκαν δι' ολίγων στις δράσεις που αναπτύσσουν.  Ο Πρόεδρος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ. έκανε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι μαθητές και μαθήτριες του "Ανατόλια" συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο της Οργάνωσης με τη συμμετοχή τους στη διανομή συσσσιτίου σε άπορους και άστεγους συμπολίτες μας.

Στο πλαίσιο του εορτάσμου της "Ημέρας των Ευχαριστιών", στο χώρο της εκδήλωσης εγκαινιάστηκε και έκθεση με καλλιτεχνικές δημιουργίες μελών του προσωπικού του "Ανατόλια".
Η πιο ευχάριστη νότα της βραδιάς ήταν οι χοροί line dancing που παρουσίασαν οι μαθητές μας. 

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead